21 61 00 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

Jobbe i Thorn Norge

Jobbe i Thorn Norge

 

Ønsker du å jobbe et sted der både faglig dyktighet og utvikling er suksessfaktorer, der det fysiske arbeidsmiljøet er moderne og trivelig, samtidig som omgangstonen både er uformell og inkluderende? Da er kanskje Thorn Norge en riktig arbeidsplass for deg.

 

Vi stiller alltid store krav til våre medarbeidere, og du har samtidig lov å stille krav til oss som arbeidsgiver. Vi tilstreber å kunne gi våre medarbeidere en arbeidshverdag soim er preget av variasjon og nye utfordringer som innebærer at vi fortløpende må utvikle og forbedre oss, både som enkeltmennesker, så vel som forretningsvirksomhet.

 

Thorn Norge er en del av det danske privateide konsernet 3C Retail, en virksomhet preget av kjøpmannsskap og med en konsersjef som selv stod for oppstarten tilbake i 1985. Konsernet er i dag tilstede i alle de skandinaviske landene og har sin hovedbase i Odense. Thorn Norge holder til i moderne og innbydende lokaler på Helsfyr i Oslo.

 

Thorn Norge er et selskap i vekst, og derfor har vi alltid bruk for nye, dyktige medarbeidere. Hvis du har lyst til å bli en del av Thorn Norge, er du velkommen til å søke på en av våre ledige stillinger eller å sende oss en åpen søknad.

Vurderer du å sende oss en søknad eller kanskje du allerede har søkt på en ledig stilling i Thorn Norge? Du kan i så fall lese mer om hvordan rekrutteringsforløpet foregår hos oss og bli litt klokere på hva som skjer etter at du har sendt inn din søknad.

 

- Personvernspolicy for medarbeidere og jobbsøkere
- Åpen søknad
- Ledige stillinger
- Rekrutteringsprosedyre
- Stillingsfunksjoner