21 61 00 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

Kjøkkenmaskiner

Kunne du hatt bruk for litt hjelp på kjøkkenet, har vi gjort det enkelt for deg.

Hos oss har vi eksperter til det meste- brødristere, stavmiksere, juicere, miksere og mye mer. Og vi lover: De gjør det du ber om. Helt uten å bråke.

Kaffemaskiner

Kaffetid! Men hvilken kaffe vil du ha?

Hos oss finner du alt fra den helt klassiske filterkaffemaskinen til stilrene hjemmecafeer, hvor du kan brygge din yndlingskaffe med et enkelt trykk.

Støvsuger

Sjekk energimerket før du velger- her kan du nemlig også se hva støvsugeren er best til, hvor mye den støyer, og hvor mye støv den avgir.

Så du finner helt sikkert en modell, som passer til dine behov – og skulle du være i tvil, så hjelper vi deg gjerne!

Søker du kvalitet, finner du det hos Thorn Privat Finans

Er du typen som elsker å hakke, snitte, elte og mikse på kjøkkenet, eller har du bare bruk for en vannkoker og en brødrister? Elsker du å by på en helt spesiell kaffe, eller skal din husholdning heller være litt rask på hånden, slik at du har tid til andre ting?

Hos Thorn har vi samlet et bredt utvalg av nyttige maskiner til ditt hjem. Alt fra kjøkkenmaskiner og kaffemaskiner til støvsugere og elektriske apparater til personlig pleie. Så kan du velge hva som passer ditt behov. Vi sørger til gjengjeld for at gleden holder lenge. Hos Thorn fører vi kun kvalitetsprodukter som vi selv kan stå inne for. Og vi hjelper deg gjerne med å velge hvis du er i tvil.

Om oss

Vi har vært etablert i Norge siden 1975 og har inntil nylig vært mest kjent som et utleiefirma innen hjemmeelektronikk. Vi har i senere tid også etablert oss i markedet som en betydelig aktør for salg og finansiering av produkter som TV-er, PC-er, nettbrett, mobiltelefoner, smartklokker, Blu-ray, HiFi, hvitevarer og øvrig hjemmeelektronikk.

Les mer >>