21 61 00 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

Vaskemaskiner

Sjekk energimerket når du velger din vaskemaskin- det lønner seg.

Merket forteller også om blant annet sentrifugeringsevne og lydnivå. Og det er verdt å sjekke hvis maskinen skal stå i nærheten.

Tørketromler

Hvilken type tørketrommel skal du velge?

En avtrekktørkertrommel som frigjør fuktigheten gjennom en avløpsslange gjennom veggen? Eller en kondenstørker som ikke krever drenering? Uansett hva du velger gjør vi det enkelt hos oss: Vi leverer helt hjem til deg!

Oppvaskmaskiner

Oppvasken skal vekk, men hvor god plass har du til en oppvaskmaskin?

Hos oss har vi samlet oppvaskmaskiner i alle størrelser- fra de tradisjonelle oppvaskmaskinene til smalere modeller og bordmodeller. Sjekk energimerket før du velger. Her kan du også se hvor mye maskinen støyer mens det tar oppvasken.

Kjøleskap

Ditt kjøleskap arbeider døgnet rundt, det kan virkelig lønne seg å sjekke energimerket. Jo flere plusser som står etter A, jo mindre strøm bruker det.

Og her hos oss får du selvfølgelig mange modeller og størrelser å velge mellom. Også kombiskap med frys.

Frysere

Fryseskap eller fryseboks, stor eller liten?

Hos oss har vi utvalgt en hel serie kvalitetsfrysere som du kan velge imellom. Husk å se etter plussene på energimerket- jo flere plusser som står etter A, jo bedre blir din fryseøkonomi.

Komfyr og ovn

Hvis du ønsker å bruke alle slags gryter og panner burde du gå for en glasskeramisk komfyr. Er det viktigere for deg at det lynraskt blir varmt, anbefaler vi induksjon.

Hos oss finner du også multifunksjonsovnen du trenger- med over- og undervarme og grill. Og med varmluft kan du fylle ovnen med flere plater på engang.

Søker du kvalitet, finner du det hos Thorn Privat Finans

Er det en ny vaskemaskin, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn eller fryser og kjøleskap på din innkjøpsliste- vil det typisk være en stor investering. Men hvis du sjekker energiforbruket, kan det bli litt billigere i lengden. Merket forteller også om alle de andre tingene, blant annet: maskinens lydnivå, programmer, kapasitet og størrelse. Og du kan enkelt sammenligne forskjellige modeller.

Bemerk deg at for eksempel kjøleskap går opp til A+++, mens for eksempel kombinert vask- og tørkemaskiner kun går til A. Det kan du se på det enkelte merket. Hos Thorn sørger vi for at gleden holder lenge. Vi fører kun kvalitetsprodukter som vi selv kan stå inne for. Og vi hjelper deg gjerne med å velge hvis du er i tvil.