21 61 00 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

TV

Flatskjerm, LED, Ultra HD, Smart TV- hva betyr alle betegnelsene, og hva skal du velge?

Hos oss vil vi gjerne gjøre det enkelt for deg. Derfor har vi samlet alle modellene vi selv foretrekker. Kvalitetsmerket i forskjellige størrelser med forskjellige funksjoner. Og vi sitter klare ved telefonen hvis du har noen spørsmål.

TV TV.jpg

Lyd

Elsker du brakende stor surroundlyd, foretrekker du en kompakt løsning, eller går du etter den elegante versjonen med trådløs lyd i alle rom?

Se deg rundt, finn din favoritt, og husk: Vi leverer helt hjem til deg!

Lyd LYD.jpg

Søker du kvalitet, finner du det hos Thorn Privat Finans

Hvis du bytter ut din TV eller ditt stereoannlegg i dag, får du ikke bare et nytt som kan nogenlunde det samme. Nå kan din TV gå på nettet og ta opp de programmene du ikke rekker å se. Blu-ray får alt til å se knivskarpt ut på skjermen. Radio blir erstattet med nettradio, og streaming gjør det enklere å finne filmene, seriene og låtene du vil spille av i din stue. Selv om mange av ledningene kan du slippe å rote med.

Hos Thorn Privat Finans sørger vi også for at gleden holder lenge. Vi fører kun kvalitetsprodukter vi selv kan stå inne for. Og vi hjelper deg med å velge hvis du er i tvil. 

Om oss

Vi har vært etablert i Norge siden 1975 og har inntil nylig vært mest kjent som et utleiefirma innen hjemmeelektronikk. Vi har i senere tid også etablert oss i markedet som en betydelig aktør for salg og finansiering av produkter som TV-er, PC-er, nettbrett, mobiltelefoner, smartklokker, Blu-ray, HiFi, hvitevarer og øvrig hjemmeelektronikk.

Les mer >>