21 61 00 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

Verdt å vite

Alle produkter i L'EASYs sortiment er nøye utvalgt, så de lever opp til de høye kravene vi stiller for å overhodet få føre dem. Kort sagt - L'EASY leverer kun kvalitetsprodukter.

 

Vi har spesielt valgt ut en linje med produkter innenfor hvert produktområdet vi har – og på den måten har vi et bredt sortiment av modeller, som dekker ethvert behov.

 

Kjenn dine behov
Når du skal investere i en ny vaskemaskin, flatskjerm eller annen elektronikk til hjemmet, er det viktig at du får valgt den riktige modellen i forhold til dine behov. Det vil være surt å ente med en toppbetjent vaskemaskin med lav kapasitet, som slett ikke lever opp til ditt vaskebehov. Eller for eksempel ende med en flatskjerm som faktisk er for liten i forhold til hvor langt du sitter unna.

 

All den hjelpen du trenger
Du behøver ikke vite masse på forhånd for å ta et riktig valg – hos L'EASY får du all den hjelpen du trenger. Trykk deg inn på produktområdene under for råd og veiledning – og bruk vår ordbok til å få styr på noe av de tekniske begrepene så du kan velge nettopp det produkt som passer ditt behov. Og er du i tvil er du alltid velkommen til å ringe og få hjelp fra våre salgskonsulenter på telefon 66 10 10 00.